DOBRO DOŠLI U Rolling-Co.

Firma “Rolling-co” je osnovana 1991. godine u Kragujevcu, sa dvoje zaposlenih.

U periodu slabljenja nacionalne privrede, ekonomskih sankcija i ograničenosti domaćeg tržišta, “Rolling-co” postavlja jedan cilj: uspeh. 

Ne menjajući delatnost i šireći svoje tržište, dugi niz godina postojanja dokazuje da je cilj ostvaren.

Zaštita životne sredine

Stalno poboljšavanje i sprečavanje zagađivanja životne sredine uključujući i obavezu pridržavanja relevantnih zakona i propisa o zaštiti životne sredine.

 

 

Možemo biti i

Vaš oslonac.

Osnovna delatnost naše firme je uvoz i distribucija visokokvalitetnih hemikalija za potrebe različitih industrijskih grana.

Naša poslovna politika podrazumeva direktnu saradnju sa proizvođačima iz čitavog sveta, uz ispunjenje dva kriterijuma: kvalitet i zadovoljstvo kupca.

Veliki portfolio i kontinuiranost saradnje sa inostranim dobavljačima i partnerima obezbeđuju nam tržišnu konkurentnost i sigurnost isporuke.

Bitan doprinos kontinuiranom razvoju “Rolling”-a dat daju i investicije u sopstveni vozni park i uređenje skladišnog prostora. Povoljna geografska lokacija naše firme, omogućuje nam brzu i efikasnu isporuku tražene robe prema svim kupcima u zemlji.

Istovremeno sa praćenjem savremenih tržišnih trendova, firma “Rolling-co” je nosilac sertifikata sistema menadžmenta organizacije prema standardima ISO 9001:2001 i ISO 14001, čija implementacija i svakodnevna primena u radu firme garantuju ostvarenje definisanih ciljeva uspešnog poslovanja i zadovoljstva klijenata.

Danas “Rolling-co” ima 21 zaposlenih. Inicijativa, entuzijazam, savesnost i kreativnost našeg tima čine jednako važan faktor uspeha. Negujući međuljudske odnose, stvorili smo tim sa kojim saradnja pretstavlja zadovoljstvo.

Inicijativa, entuzijazam, savesnost i kreativnost našeg tima

Naša misija:

Da budemo Vaš najpoželjniji partner!

Naša misija je da budemo Vaš najpoželjniji partner, stalno se prilagođavajući potrebama i zahtevima svih interesnih grupa. Opredeljenjem za dobar kvalitet usluga, koje pružamo našim korisnicima, pretvorićemo zahteve i potrebe naših korisnika u obostrano željenu realnost.

Sertifikati

U prilici smo da Vam dostavimo i uzorak našeg proizvoda, a svaku našu isporuku prati odgovarajuća dokumentacija – sertifikat hemikalije izdat od strane proizvođača, sigurnosni list, kao i sve potrebne analize domaćih instituta.

Politika kvaliteta

Posedujemo sopstvene skladišne prostore uz odgovarajuće atmosferske i tehničke uslove, kao još jednog garanta kvaliteta.

Takođe, posedujemo sopstvena prevozna sredstva, a robu možemo isporučiti i staviti na raspolaganje kupcu na zahtevanoj adresi, u ugovorenom roku i odgovarajućem pakovanju.

U prilici smo da Vam dostavimo i uzorak našeg proizvoda, a svaku našu isporuku prati odgovarajuća dokumentacija – sertifikat hemikalije izdat od strane proizvođača, sigurnosni list, kao i sve potrebne analize domaćih instituta.

Politika preduzeća „Rolling-co“ d.o.o. je da postane lider u Srbiji u veleprodaji hemijskih proizvoda, verujući u rast nacionalne privrede, a istovremeno prateći rast privreda u okruženju.